Plannenkamer digitale bijeenkomst 10/11/2020

Op dinsdag 10 november a.s. tussen 16.00 en 17.30 uur kunnen bewoners en ondernemers digitaal aanwezig zijn bij de Plannenkamer-bijeenkomst voor inspiratie en ideeën voor hun (ver)bouwplannen.

De Plannenkamer bestaat uit een groep ondernemers, architecten en bewoners uit de binnenstad in samenwerking met de gemeente Noardeast-Fryslân.

Bij de Plannenkamer kunnen ondernemers en bewoners uit de binnenstad van Dokkum terecht voor inspiratie, informatie en feedback bij het ontwikkelen van (bouw)plannen. Het gaat dan om plannen die zichtbaar zijn vanaf het openbaar gebied. Ondernemers die bijvoorbeeld een winkelpui willen wijzigen of bewoners die hun kozijnen willen vervangen, kunnen hiervoor ideeën en inspiratie opdoen. Het doel van de Plannenkamer is om op een laagdrempelige manier bewoners en ondernemers van de binnenstad van Dokkum (kosteloos!) op weg te helpen met (ver)bouwplannen in de binnenstad om zo de historische kwaliteiten van het beschermde stadsgezicht te versterken. De plannenkamer heeft hiervoor de beschikking over veel oude foto’s en geveltekeningen, mooie voorbeelden en veel plaatselijke kennis.

Te zijner tijd geven we u de juiste link door hoe u mee kunt doen aan deze digitale bijeenkomst.

Fotocredits: timsfotos.nl